Сашо Кадиев предпочете малката си дъщеричка пред кариерата!

Сашо Кадиев вчера бе освободен от работа. Щастливият водещ на „Преди обед” по Би Ти Ви вчера стана за първи път татко на момиченце. Бебето ще носи името на именитата си баба. Катето Евро нямаше търпение да види внучката си, като още в родилния дом я посрещна с благи думи. Тя заяви, че „от сега нататък ти ще бъдеш най-важното нещо в живота ми”.

Щастливата баба дори е приготвила и обзавела отделна стая на своята малка внучка и вече очаква с нетърпение времето, когато сладурчето ще й гостува. Сина й Сашо Кадиев и приятелката му Таня също са на седмото небе от щастие. Вчера в социалната мрежа младия татко написа, че двете му скъпи същества са в много добро здраве и са безкрайно щастливи. Първа за радостното събитие информира актрисата Марта Вачкова.

[caption id="attachment_440532" align="alignright" width="300"]Сашо Кадиев Сашо Кадиев си взе отпуск, за да може да се порадва на малката Катя[/caption]

На страницата си във Фейсбук тя написа, че Сашо и Таня вече са родители, а приятелката им Катето Евро е много горда и щастлива баба. За разлика от повечето български свекърви обаче актрисата се разбирала перфектно с младата приятелка на сина си. Двете често обикаляли магазините и дори си споделяли много лични неща.

Бебето на Сашо Кадиев според изчисленията трябваше да се роди през април. Това издаде самата Катето Евро в едно от своите интервюта. Тя се похвали също, че вратата на дома на сина й винаги е отворена за нея. Синът й и половинката пък винаги могат да разчитат на нея, ако трябва помощ за отглеждането на детето им. Единственото нещо, за което страда актрисата е, че мъжа й не успя да се порадва на внучката си.

Още в родилния дом водещият на „Преди обед” получи много честитки от колегите си от Би Ти Ви. Той ще си вземе и отпуска поне до края на седмицата, за да се порадва на своето малко съкровище.