Диляна Попова е зле и не спира да плаче заради Асен Блатечки!

Диляна Попова описва първите дни и месеци на своя син Борил в специален електронен дневник. Манекенката старателно събира в лаптопа си всякакви любопитни детайли и факти за наследника си. Поради отсъствието на таткото от ежедневието на майката, Блатечки почти не фигурирал в "Дневника на Борилчо".

Красавицата се стараела да превъзмогне факта, че е изоставена от бащата на бебето в най-трудния момент. Въпреки това ѝ било доста тежко и всеки ден плачела, издават нейни приятелки. От силния стрес ѝ секнала и кърмата, допълват дружки на манекенката.

[caption id="attachment_440523" align="alignright" width="300"]Диляна Ппова Диляна Попова е в нервен срив и плаче всеки ден[/caption]

Диляна Попова всеки ден плачела и се тръшкала. Манекенката обаче си имала специален електронен дневник, където отбелязвала всичко, дори и кихането на своя наследник. В компютъра си имала специално място, където вписвала всичко, което се случвала с бебока с царското име Борил. Тъй като таткото почти липсвал в ежедневието на малкото семейство, името на актьора Асен Блатечки го нямало там.

Хубавицата се стараела много да превъзмогне истината, че е изоставена от бащата на своя първороден син. Това обаче тежало изключително много на манекенката и тя плачела почти непрекъснато, разкриват близки до Диляна Попова. От силния стрес Диляна вече нямала мляко и не можела да кърми малкия Борил и той преминал на изкуствена хумана.

Бебето май е единствената причина, която свързва любовниците Асен Блатечки и Диляна Попова. Преди няколко дни любимеца на жените страшно унизи майката на сина му. И то пред очите на хората, което още повече натъжило хубавицата. Свидетели разказват как актьора отишъл в дома на Диляна и буквално след минути излезнал от там бясно. Бързо, сякаш някой го гони, той товарел в наблизо паркиран микробус дрехи, плазма и дори мебели.

Явно отношенията им дотолкова са се вледенили, че той си взема това, което й е подарил, предполагат кибици. Припомняме, че още около новогодишните празници Асен Блатечки са завърна при режисьорката Катерина Горанова и любимата си щерка Кати. Като призна, че това са двете жени в живота му, които обожава.