Боби Кристина няма никакви признаци, че се подобрява, семейството й е решило да спрат системите йРоднините на Боби Кристина са се събрали за последно край леглото й

Семейството на Боби Кристина Браун е решило да спре животоподдържащите й системи и да я остави да си отиде от този свят. Източници от болницата, където дъщерята на Уитни Хюстън лежи в кома вече трети месец, разкриват, че семейството на 21-годишното момиче се е събрало край леглото й.

[caption id="attachment_440519" align="alignleft" width="300"]Боби Кристина с майка си Боби Кристина с майка си[/caption]

Роднините на девойката имали много дълъг и сериозен разговор, в който са решили съдбата й. А именно - да спрат апаратите, които я поддържат жива. Според репортерите на Daily Mail това трябва да се случи в близките няколко дена. Близките на Боби Кристина все още не са потвърдили официално тази информация, но за разлика от предишния път и не я отричат.

В началото на февруари отново бяха излезли спекулации, че системите на 21-годишната щерка на Уитни ще бъдат спрени, но тогава лично баща й Боби Браун опроверга слуховете, изтъквайки, че докато лекарите смятат, че има надежда за дъщеря му, той няма да позволи апаратите да бъдат изключени.

Тогава обаче, за разлика от сега, медиците смятаха, че в състоянието на момичето има подобрение. То обаче се оказа временно и младата жена продължава да се намира в кома, без никакви признаци за живот.

Припомняме ви, че Боби Кристина Браун беше намерена в безсъзнание във ваната в дома си в края на януари. От тогава насам не спират спекулациите какво точно се е случило с нея.

Версиите са или, че щерката на Уитни е опитала да се самоубие като майка си, която също беше намерена мъртва във ваната в хотелската си стая преди три години, или че някой й е помогнал, инсценирайки самоубийство.

Семейството на Боби Кристина обвинява за състоянието й гаджето й Ник Гордън, който я тласнал към наркотиците и редовно й посягал физически. И освен това се домогвал до парите на звездната й майка, чийто единствен наследник е дъщеря й.