Николай Бареков се дразни жестоко от гаврите по негов адресНиколай Бареков дълго време ще бъде подиграван заради английския си

Николай Бареков се дразни жестоко от гаврите по негов адрес. И по конкретно от тези, свързани със знанията му по английски език. Или по-скоро с липсата на каквито и да било познания. Евродепутатът, който дълго време се биеше в гърдите, че е млад и образован и знае много добре езика на Шекспир, за разлика от Бойко Борисов, преживя жестоко унижение по време на изказванията си в Европейския парламент.

[caption id="attachment_440516" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков не търпи да го подиграват Николай Бареков не търпи да го подиграват[/caption]

Които изказвания показаха, че лидерът на България без цензура не само, че не се справя изобщо с езика, ами направо не го знае. Или поне го говори точно толкова колкото и Христо Стоичков. Нелепите му изявления, че имал "ангижимент" и бил част от "делигейшън" съвсем естествено предизвикаха жестоки подигравки в онлайн пространството. Подигравки, които не са стихнали и до днес. И които определено го дразнят жестоко.

Журналистът дори е стигнал до там, че да трие коментарите от страницата си, които не му изнасят. Точно това се случи и с последния му пост, в който Николай Бареков обяснява, че си е купил лимоново дръвче. "Как е лимон на английски?", хапливо пита мъж на име Стоян. Младо момиче пък съвсем тънко иронизира евродепутата, изтъквайки как би звучал поста му, ако го беше написал на английски.

Именно нейният коментар не се понрави на Бареков и той незабавно го изтри. Наред с другите, които критикуват сериозно новата му визия и по-конкретно прическата му. "Смени фризьора си незабавно", хилят се онлайн потребителите.