Алиса сама казала пред близка до семейството, че е скочила след майка сиАлиса мисли скока на майка си за някаква игра

Малката Алиса помислила, че самоубийството на майка й е игра и затова скочила след нея. Това е признало самото момиченце пред Йоанна, една от най-близките приятелки на мъртвата му майка Александра Наний. Която скочи от терасата ба дома си и загина, а заедно с нея е скочила и малката й дъщеричка.

[caption id="attachment_440504" align="alignleft" width="300"]Малката Алиса е скочила след майка си Малката Алиса е скочила след майка си[/caption]

Първоначалната версия на разследващите беше, че рускинята е скочила заедно с детето си, което е държала в ръцете си. След като Йоанна е успяла да разговаря с Алиса обаче е станало ясно, че детенцето просто е последвало действията на майка си, мислейки ги за игра. И е истинско чудо, че паднало върху тялото й, което всъщност е спасило живота му.

"Дори и в смъртта си майка й е успяла да я предпази", през сълзи разказва Йоанна.

Която освен приятелка на рускинята, й е помагала да научи български език. Тя е научила за инцидента още същата вечер в 17 часа, след като е видяла репортажа по телевизията и е разпознала блока на приятелката си. Първата й мисъл била, че детенцето е паднало от терасата докато си е играело и майка му е скочила след него в опит да го спаси. Разказът на момиченцето обаче разкрива истината за трагичната вечер.

В момента Алиса се намира в болница, единият крак и едната й ръка са гипсирани. медиците описват състоянието й като тежко, но стабилно. Самото детенце все още не разбира какво се е случило с майка му и продължава да възприема случката като някаква игра, научиха от vsekiden.com.

Тялото на самоубилата се жена все още се намира в моргата в Бургас.