Живея много по-спокойно без алкохол!

Гласувайте за статията

Животът ми без алкохол е много по-смислен и спокоен

alko

Живея много по-спокойно без алкохол!

За моите 45 години съм бил свидетел на какво ли не. Най-много ми е тежало това, че останах без семейство. Имам майка, която се грижи за мен, и за която аз се грижа, но не е същото. Искам много да си имам дете и жена като всички нормални хора. Не че аз самия бях нещо ненормален. Ненормални бяха само количествата алкохол, които пиех. Сега моята майка ми е помощник в отказването на алкохола. Нейна беше идеята да започне да ми дава тайно едни капки, които са за отказване на алкохола. Когато се взимат капките Алкофитал на мен ми става много по-спокойно, много по0сигурен съм, дори и да вляза в кръчма. Сега мисля единствено само за това как това време от близо две години без алкохо да стане повече. Искам да не се притеснявам, че утре ще ме стегне пак шапката и ще започна да пия. Искам да застана спокоен пред жената, която ще реши да сподели живота си с мен. Вече има една такава жена, и аз не искам да я притеснявам, и да я карам да си мисли, че съм някаква алкохолизирана отрепка.

Капките, които майка ми ми даваше тайно, се казват Алкофитал и са за такива като мен, които са зависими от алкохола. Аз съм вече много по-добре от началото, когато абстиненцията ме тресеше здраво, и затова си мисля, че не е невъзможно да откажа алкохола.

Цветан Борисов от Варна

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар