За да откажеш алкохола трябва да си много здрава мотивация!

Гласувайте за статията

Аз отказах алкохола едва когато разбрах, че има какво да загубя. Едва тогава намерих правилната мотивация

 

алковитал

За да откажеш алкохола трябва да си много здрава мотивация!

 

Моята битка с алкохолната зависимост е дълга. Аз съм на 38 години и проблеми с алкохола имам още по времето когато бях студент. тогава беше нормално – компании, изпити, купони, полят изпит – взет изпит, и какво ли още не. после малко поработих, срещнах едно момиче, за което се ожених, и си помислих, че ще престана да пия, защото съм уж сериозен мъж и имам семейство и така нататък.

Не че пиех като разпран, но си позволявах много. И малко след като се роди първия ми син положението стана безконтролно. И аз се чудех как е възможно така да изпусна края, но го бях изпуснал – факт. и се почна едно безконечно „ще пия, няма да пия“.

Сега не съм пил от година и осем месеца. Никакъв алкохол и най-дългия период, през който съм останал независим от тоя отвратителен навик. Имах много силна мотивация и желание, защото усетих, че търпението на жена ми се изчерпва, а децата станаха големи и започнаха да разбират.

Най-голям помощник в моето отказване от алкохола бяха капките „Алкофитал“. Много добър продукт, много силни като действие, защото още след третата-четвъртата опаковка започнах да изпитвам непоносимост към алкохола и да ми става лошо, когато пия.

Затова казвам отново – трябва много голяма мотивация, желание и инат, за да се откаже алкохола.

Манол Попов от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар