Коко Динев назначи жена си за управител на „Кошарите”

За ужас на бившата си съпруга Анелия Коко Динев продължава бавно, но славно да прехвърля бизнеса си на настоящата си жена Емилия – пише „Уикенд”. От няколко седмици фолкдивата е сложила ръка върху емблематичната кръчма „Кошарите” в „Лозенец” – пише изданието. В последните години хазартният и хотелиерски бос излизал непрекъснато на загуба от ресторанта заради възцарилата се в него шуробаджанащина – разправят запознати с делата на Коко Динев. В заведението се разпореждала майката на бизнесмена. Възрастната жена обаче се оказала с огромна рода и прекалено милостива, за да гони от прага роднини до девето коляно, пристигащи при нея с молба да изкарват прехраната си в заведението.

[caption id="attachment_440456" align="alignleft" width="300"]Коко Динев превръща Емилия в своя дясна ръка Коко Динев превръща Емилия в своя дясна ръка[/caption]

Неслучайно обаче старите хора казват, че бизнес с роднини не се прави. В ресторанта се възцарила пълна анархия. Родата се качила връз главата на Коковата майка. Вместо да работят с хъс в името на общото благо, сродниците на Коко Динев тотално занемарили заведението. „Потънало беше в прах и паяжини и никой не си даваше зор един парцал да завърти” – свидетелстват редовни клиенти. Любимата кръчма на мутрите обаче светнала като нова, след като преди няколко седмици нейният собственик предприел кардинални промени. Коко Динев разжалвал като управител майка си и зачислил ресторанта на Емилия. Певицата вече е изпечена бизнес дама, хвалят я в обкръжението й. Преди година тя получи бойно кръщение като управител на семейния хотел в Сандански, тъй като по онова време бизнесменът имаше огромни ангажименти с футболния „Локомотив” и не му оставаше време за всички бизнеси. Макар и да не отказва участия и да се грижи за сина им Иван, Емилия бързо влязла в хотелиерските дела, а признанието за добре свършената от нея работа дошло от самият Коко Динев наскоро. Той е поставил на жена си задача в най-кратки срокове да съживи „Кошарите” и да му върне предишната слава.