Павел Найденов продължава да се вижда с вдовицата на сина си, въпреки слуховете за конфликт между тяхПавел Найденов не вярва, че снаха му е имала връзка с Берлускони

Павел Найденов, бащата на разстреляния бос на Мултигруп Илия Павлов, коментира снаха си Дарина. Която в момента се изявява като жури в България търси талант. Възрастният мъж не скри, че гледа изявите на вдовицата на сина си и намира, че тя се справя доста добре с поверената й задача.

[caption id="attachment_440437" align="alignleft" width="300"]Павел Найденов Павел Найденов[/caption]

И привидната й прекомерна сериозност се дължи на притеснението от камерата, тъй като в действителност госпожа Мулти в много дружелюбна жена. С изказването си Павел найденов категорично отхвърли всички спекулации от последните години, че той и Дарина са в тежък конфликт и не могат да се понасят.

Нещо повече, бащата на Илия Павлов разкри, че двамата с вдовицата му се виждат всеки път, когато тя си дойде в България. Най-често срещите им са в неговия офис, където могат да разговарят на спокойствие за децата, за случващото се в живота им.

78-годишният Найденов споделя, че е убеден, че Дарина изпитва носталгия по родината, макар да не го показва. Той коментира и дългогодишните слухове, че снаха му е любовница на италианския премиер Силвио Берлускони. В интервю за vsekiden.com бащата на Илия Павлов определи тези слухове като нормални, тъй като въпреки че вече минава 50 години, госпожа Мулти продължава да изглежда добре и да е повече от привлекателна.

Освен това е и начетена, знае и много чужди езици, което със сигурност е бонус в общуването й с мъжете. Въпреки това обаче Павел Найденов е убеден, че връзката на Дарина с Берлускони е била просто измислица на медиите в търсене на сензация.