Екатерина Дунева е на път да съсипе брака си заради Жоро ШопаЕкатерина Дунева се радва на тузарски подаръци от любовника си

Екатерина Дунева е на път да се разведе заради човек на Евелин Банев-Брендо. В столичния ъндърграунд все по-упорито се шушука, че миската слага рога на съпруга си - автомобилният състезател Румен Дунев, с Георги Семерджиев, по-известен като Жоро Шопа. За когото се знае, че е дясната ръка на сочения за кокаинов крал Брендо.

[caption id="attachment_440434" align="alignleft" width="300"]Екатерина Дунева върти афера с Жоро Шопа Екатерина Дунева върти афера с Жоро Шопа[/caption]

В последните месеци красавицата все по-често е улавяна да се движи в компанията на Шопа. Нещо повече, очевидно случващото се между тях е доста сериозно, тъй като Екатерина Дунева е била забелязвана неведнъж да шофира съвсем сама лъскавите коли на бандита - брониран Мерцедес G клас и тузарско Бентли.

Липсата им на всякаква дискретност съвсем естествено си казала своето и слухът за аферата им достигнал до ушите на съпруга на миската. Той бил толкова бесен от наученото, че дори заявил пред свои приятели, че ще поиска развод от невярната си съпруга.

Единствената причина това да не се е случило досега е седемгодишният син на двойката, който е на първо място в живота на татко си, научиха от hotarena.net. Самата афера между жена му и Шопа започнала още преди една година, миналата пролет, когато Катя си търсела спонсор, който да й помогне да си купи добър състезателен кон. Който спонсор естествено, ще рекламира по време на състезанията си.

Именно тогава нейна приятелка я запознала със Семерджиев, който с готовност извадил 80 хиляди евро за чистокръвния жребец, отглеждан в Германия. Дунева пък излъгала мъжа си, че животното е подарък от Федерацията по конен спорт.

От тогава насам Екатерина Дунева и Жоро Шопа са буквално неразделни и често излизат заедно, за да вечерят в луксозни ресторанти в столицата. Влюбеният мъж не спирал да обсипва любовницата си с подаръци като за рождения й ден дори й поръчал тузарски Мерцедес за 65 хиляди евро.