Валери Божинов оправял няколко мадами в хотел в Правец!

Николета Лозанова ляга и става с мисълта да изкопчи от съпруга си Валери Божинов колкото се може повече пари във формата на издръжка. Водещата на „Папараци” е предприела първата стъпка от многото, като е затрила профила на футболиста в социалната мрежа. Негови приятели подозират, че пръст в това начинание има съпругата му, която скоро ще се впише в графа „бивши”.

Те припомнят случката, при която след като Ники Михайлов и Николета бяха гаджета и се разделиха, след това тя също направи гаден номер. Без да се разбере дали тя стои под това, но подозренията останаха.

[caption id="attachment_440421" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов заварен от Николета с няколко мацки в хотела[/caption]

При него пострада тузарското „Ферари” на националния вратар, като беше залято с киселина. Според близки до сина на Боби Михайлов пръст в това имала изоставената любовница. Терковете, които прилага съпругата на Валери Божинов няма да са по-различни, предполагат запознати.

Николета дори заплашила Валери, че това е само началото. Ако той се дърпа и не й даде това, което тя иска ще излязат наяве гнусни авантюри, които той е вършил, докато е бил още законно с нея. Това разкриват близки до телевизионната водеща. Заветната цел на моделката е да изкопчи колкото се може повече пари от футболиста.

Не знаят точно каква е истината, но става въпрос за любовна авантюра между Валери Божинов и няколко момичета, които той завел в хотел в Правец. А сценката, която НиЛо заварила, била достойна за филм за възрастни.

Това разкриха близки приятелки до НиЛо. Подобни номера Валери Божинов е правил и докато е бил гъст и с малко дете от предишната си жена, певицата Алисия. Припомняме, че тя го хвана точно преди новогодишните празници в хотелски комплекс в квартал Царско село.

Мястото е красиво и в малките къщички е известно, че богати бизнесмени и платени ритнитопковици водят там креватните си завоевания, за да са далеч от хорските очи. Нищо чудно още повече мръсотии, които е вършил футболиста да излязат наяве. Затова Николета Лозанова го държи в ръцете си и е решена по този начин да спре всякакъв негов опит да се противи на желанието му да даде на жена си по-голяма издръжка при развода им. Който вече е факт.