Жени и Тачо се отказа от развода заради сина сиЖени и Тачо продължават с игрите на "иди си, ела си"

Жени и Тачо се отказаха от развода! Една от най-коментираните родни звездни двойки все пак ще си останат женени и няма да разтрогват брака си. Двамата ще продължат да бъдат семейство и да прекарват всички празници заедно, макар през останалото време да не живеят заедно.

[caption id="attachment_440423" align="alignleft" width="300"]Жени и Тачо няма да се развеждат Жени и Тачо няма да се развеждат[/caption]

Любопитното си решение звездната двойка е взела след дълги разговори и размишления кой развой на нещата е най-благоприятен за сина им Георги. В крайна сметка шестата по хубост в света и половинката й са преценили, че няма нужда да стресират малчугана с бракоразводен процес ще продължат да се държат като семейство. Което няма да им е особено трудно, тъй като са успели да изгладят различията си и в момента отношенията помежду им са повече от приятелски, издават ги техни близки.

Наскоро самата Жени Калканджиева сподели в свое интервю, че малкият Жорко е на първо място в живота на родителите си и те ще направят всички нужни жертви, за да му осигурят комфорт и спокойно детство.

Поради тази причина тя и бащата на малчугана ще си останат женени поне на документи. Самият Георги ще остане да живее заедно с майка си, като ще се вижда редовно с татко си. Който е обещал да се постарае да се забърква в по-малко скандали, за да не се отразява това на малкия.

Припомняме ви, че Жени Калканджиева и Тачо сключиха брак на шести септември 2007 година на пищно празненство, след като на два пъти отлагаха церемонията и самото място, пишат от hotarena.net.