Валери Божинов предприе напълно неочакван ход!

Валери Божинов е налетял на Преслава. В буквалния смисъл. Футболистът, който наскоро ще стане напълно свободен мъж е решил да свали „Певицата на годината”, въпреки слуховете, че се чува често с Алисия. Играчът на второразрядния италиански тим „Тернана” Валери Божинов се чувства напълно свободен и окрилен, за да сваля мадами на килограм.

Той непрекъснато правел неприлични съобщения на телефона на една от най-тиражираните певици и буквално я тормозел в социалните мрежи. За това се оплака самата пайнерка. Въпреки че се завъртя слуха, че спортягата ще се върне при първата си любов Алисия, това не се случва засега. Валери си е нацелил нейна колежка и това е Преслава. Гласовитката също се раздели окончателно с дългогодишната си тръпка Жоро Бирмата.

[caption id="attachment_440398" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов втрещи всички с постъпката си[/caption]

Той й омръзна с болезнената си ревност и почти непрекъснатите скандали, които богаташа й спретва. Припомняме, че при афтърпартито след раздаването на традиционните награди на Планета ТВ Преслава се заглавикваше и танцуваше с топ певеца Фики Стораро. Тогава в нощния клуб нахлу Жоро Бирмата и яростно се нахвърли на певеца. Стана страшно меле, като и двамата си докараха рани, а заведението бе почти потрошено.

След като се разбра, че брака на едно от най-рекламираното семейство се разпада необратимо, Валери Божинов видимо се подобри. Той непрекъснато се показва ухилен във Фейсбук и открито флиртува с мадамите. Валери Божинов обича да си прави селфита. Дори се разбра името на виртуална девойка, с която футболиста върти любов, но по мрежата.

Според упоритата клюка Николета Лозанова също не стои бездейна. Най-вероятно водещата на „Папараци” ще се върне към старата си любов Ники Михайлов. Припомняме, че преди да стане гадже и после законна съпруга на Валери Божинов тя беше любовница на националния вратар. Плеймейтката непрекъснато твърдеше обаче, че вратаря на турския тим „Мерсин” в момента е бил най-голямата й тръпка и тя не може все още да го забрави.

Двамата се разделиха, защото според Ники моделката се опитвала много да го командва. Но сега явно нещата са се обърнали и двамата вече са си простили. Защото след като се разделиха, неочаквано тузарското „Ферари” на футболиста осъмна залято с киселина. Промъкна се слуха, че това била поръчкова работа на изоставената Николета.