Камелия е открита невредима

15-годишната Камелия, която бе в неизвестност от миналия вторник, е открита.

Камелия е била намерена в с. Тлачене, което се намира на 20 километра от Бяла Слатина. Тийнейджърката е била със своя приятел Тони. Двамата са прибрани заедно във Видин. Камелия е була отведена у дома от лидера на движението „Аз обичам Видин” Юли Петров, който успял сам да я издири в рамките на три дни.

[caption id="attachment_440392" align="alignright" width="300"]Камелия е открита невредима Камелия е открита невредима[/caption]

Девойката е жива и здрава. Въпреки отчаяния призив, който майката Валя Въкова отправи към Камелия, тя нямала желание да се прибере. Тя разговаряла със свои приятели, пред които заявила категорично, че няма намерения да се прибира вкъщи. Вуйчото на Камелия – Калоян благодари от ефира на Нова тв на Юли Петров, който по свой начин е успял да я намери. Калоян заяви, че се е чул по телефона с Камелия, но за малко.

Камелия все още се намира в полицията. Според запознати, вуйчо й все още н е научил, че тя е била при гаджето си. Това стана ясно от въпроса, който му бе зададен – дали Камелия е избягала при приятеля си Тони, за който Валя не й разрешавала да се омъжи. Неофициалната информация гласи, че тийнейджърката е била намерена при него. Вуйчото не чу въпроса (или поне се направи) на водещия на „Здравей, България” Виктор Николаев, дали Камелия се е извинила, че ги прави на луди и няколко пъти повтори, че връзката е много лоша. На свой ред Ани Цолова го попита дали се намира в полицията, че не желае да отговори, но и този път Калоян се направи, че не чува, пише Блиц.

Понесе се мълвата, че 15-годишната девойка поставила ултиматум на майка си, че ще се прибере у дома само ако й бъде позволено да се омъжи за приятеля си Тони. Една от версиите по изчезването й бе, че Валя не я пуска да излиза вечер, а друга – че Камелия искала са отиде да живее при баща си в Испания, пише pik.bg. Припомняме, че Камелия Цветанова бе обявена за издирване на 10 март.