Росен Петров проговори за отношенията си с Карина

Гласувайте за статията

Росен Петров разкри истината за отношенията си с Карина Видолова

Росен Петров проговори за личния си живот. Наскоро в медиите тръгна слух, че приятелката му Карина го е зарязала. Според мълвата по-младата с цели 20 години от него дама, решила да сложи край на връзката им, тъй била отегчена от депутата.

Карина обичала да купонясва, а Росен Петров предпочитал да си стои у дима. На няколко пъти тя дори беше щракната от папараци в опасна близост с фолк певеца Константин.

Депутатът от БДЦ отрече слуховете за раздяла между него и брюнетката. Той заяви в интервю за списание LOVE style, че двамата са заедно. Росен Петров допълни, че не живее под един покрив с Карина, но въпреки това са все още заедно.

Росен Петров

Росен Петров отрече, че с Карина са се разделили

На въпроса дали възнамеряват да узаконят връзката си, Карина отговори, че все още не е получила официално предложение за брак и годежен пръстен, но въпреки това двамата вече обмислят сериозната крачка. Тя сподели, че все още не са решили кога точно ще се венчаят.

Връзката й с бившия тв водещ датира от 2 години. Заради Карина настоящият депутат влезе във фитнес залата и успя да свали цели 12 килограма и отново си върна предишната форма.

Карина е по-млада от народния представител с цели 20 години. Самият той споделя, че разликата във възрастта никога не е била проблем за половинката му, тъй като тя е интелигентен човек, с когото може да се разговаря на всякакви теми, пише БЛИЦ.

Росен Петров и Карина живееха в апартамент под наем в центъра на столицата. Преди няколко седмици двамата са освободили жилището и депутатът се е върнал при родителите си във Филиповци. Всеки ден той пътува с такси от дома си до своето работно място.

Наскоро в медиите се появи информация, че Росен Петров възнамерява да се върне на работа в бТВ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар