Христо Сираков се отказа от връзките си със силиконови куклиХристо Сираков изненада всички с новата си половинка

Христо Сираков изненада всички с избора си на нова половинка. Бизнесменът, известен като Ицо Стоте манекенки заради връзките си само с моделки и плеймейтки, рязко смени вкуса си. Богаташът от известно време се радва на любовта на... начална учителка!

[caption id="attachment_440370" align="alignleft" width="300"]Христо Сираков Христо Сираков[/caption]

Сираков си е паднал сериозно по младата даскалица Анелия, която преподава на началните класове в училище в широкия център на София. Младата жена е от Банско, но от миналата година живее в София. Анелия е на 25 години, с които Христо Сираков все пак оправдава имиджа си на ценител на доста по-младите от него същества от нежния пол. Освен, че преподава на малки деца, Анелия успешно успява да съчетае работата си и със следването си в колежа по журналистика към Софийския университет.

Двамата се запознали в столична дискотека, където Анелия била с приятелки. Христо предложил да я почерпи с питие и двамата повели разговор. Бизнесменът останал изненадан от интелекта на госпожицата и от доста богатата й обща култура и начин на изказ. За разлика от повечето силиконки и плеймейтки, които имат не повече от 10-20 думи в речника се, смеят се близките на бизнесмена.

Той и Анелия обаче не бързат да пришпорват отношенията си и засега са само в период на ухажване. Христо Сираков вече няколко пъти е бил забелязван с джипа си да взема Анелия от работа, научиха от Hotarena.net. Самата тя обаче също предпочитала да не се шуми около връзката й с богатият й ухажор.