Яна и Петко Димитров страшно зарадваха близките си хора с тази вест!

Петко Димитров и красивата му половинка Яна се борят за второ дете. Двойката, която каза заветното „да” преди година иска да се радва и на дъщеричка, защото вече си има син. Желанието на националната ни шампионка по спортни танци е заради това, че първото й бебе се оказа и много кротко.

Щастливата майка сподели, че сина на ресторантьора не само не плачел, когато иска да яде, но се усмихвал и когато падал. Детето просто ставало и уверено продължавало да върви напред.

[caption id="attachment_440339" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров и хубавата Яна безкрайно влюбени и искат още едно дете[/caption]

Учителката в танцувалното шоу „Дансинг старс” разби слуховете, че е в лоши отношения с първата половинка на съпруга си, водещата Мария Игнатова- Напротив, танцьорката каза, че е в прекрасни отношения с блондинката и много харесва сина им Виктор. Яна Акимова заяви още, че питае еднакви чувства както към собствения си син Доминик, така и към момчето на мъжа си от първия му брак.

В момента Петко Димитров участва в още едно шоу „Като две капки вода”. Според слуховете обаче Яна била против той да играе там, заради подозренията й, че актрисата Елен Колева го сваля, твърди упорития слух. Припомняме, че по такъв начин се запознаха Петко и Яна. В танцувалното реалите Яна беше гадже на Орлин Павлов. След като стана учител на клубния бос между двамата припламна искрата. И Петко просто я открадна от Орлин.

Но тогава Яна упорито отричаше това да е истина, но много скоро след това двамата не само си казаха заветното „да”, но и си направиха бебе. Заради тази случка световната шампионка по танци зорко пази мъжа си от златотърсачки. Тя не го изпускала от очи и ходела дори на тренировките, носи мълвата. По женски тя усещала мераците на синеоката Елен Колева към мъжа й.

След грозните скандали около името й от страна на бившия й любовник Сашо Майонезата, актрисата решила да излезе от порочния кръг и да се вземе в ръце. Заради това хубавицата приела да участва и в това шоу. Свободна и без работа тя не криела предпочитанията си към мускулестия богат мъж. Яна трябвала да пази съпруга си и от певицата Поли Генова, която откровено го сваляла, разкриват участници в шоуто.