Тази новина за Николета буквално втрещи Валери Божинов!

Николета Лозанова влиза като в латино сериал. Според най-пресните слухове водещата на „Папараци” отново ще топли леглото на националния вратар Ники Михайлов. Много скоро от най-рекламираното семейство няма да остане и помен. Интернет прегря от новината, че Валери Божинов и Николета Лозанова се развеждат. Според близки до моделката е виновна старата любов, която „ръжда не хваща” Ники Михайлов.

Националният играч, който в момента пази вратата на турския тим „Мерсин” също вече е свободен мъж. Той изкара няколко години с поп фолк певицата Алисия, но наскоро двамата се разделиха окончателно. Това се случи малко преди деня на влюбените. Причината, която се говори е заради безконечните изневери на сина на Боби Михайлов. Освен това той отново се върнал в обятията на Николета Лозанова. Двамата бивши гаджета имаха страстна връзка преди.

[caption id="attachment_440334" align="alignright" width="300"]Николета Валери в шок от новината, че Николета се връща при Ники Михайлов[/caption]

Ники Михайлов е най-голямата тръпка на Николета, за което си е признавала самата манекенка. Бившият на Алисия пък е споделял много пъти, че двамата се разделили заради властния нрав и желанието на Николета винаги да командва. След като двамата екс любовници тръгнаха по различни пътища. Но от това Ники пострада доста.

Припомняме, че след като се разделиха с водещата на „Папараци” тогава бе залята с киселина супер скъпарското му „Ферари”. Подозренията паднаха на НиЛо, която е поръчала поразията.

След това тя омая Валери Божинов. Играчът на второразрядния италиански отбор „Тернана” заряза Алисия.

Чалгарката пък му роди син през 2007 година, но това не му попречи да я изостави и да се ожени за знойната изкусителка.

Според упорития слух бракът на Валери и Николета се разпаднал заради изневерите на жена му. Футболистът хванал любимата си с трима – турски предприемач, зърнен бос и Ники Михайлов. С вратаря Николета се подвизаваше из скъпарски дестинации преди да се насочи окончателно към Валери. Но след като нещата вече са свършили и за двамата с предишните им любови, явно отново са се насочили един към друг, твърди горещата клюка.