Разкриха, че Симона Пейчева е определена като фаворит на шоуто!

Симона Пейчева ще стане най-вероятно първият призьор в шоуто „И аз го мога”. В него десет любими звезди ще се състезават, като доказват, че могат да преодолеят всяко едно предизвикателство. Летвата е вдигнат още от първия път.

Тогава световната шампионка по художествена гимнастика грабна сърцата на публика и на жури. Първият номер на Симона Пейчева беше да ходи по въже, високо в небето, но със завързани очи при това.

[caption id="attachment_440330" align="alignright" width="300"]Симона Пейчева Симона Пейчева е безспорен любимец на журито нв шоуто "И аз го мога"[/caption]

Накрая тя падна отвисоко, но не се нарани лошо. Въпреки това тя се превърна в първия победител в това надпреварване. Останалите участници, колкото и перфектно да изпълниха номера не успяха да предизвикат такава симпатия и фурор.

На финала двете останаха с актрисата Елен Колева. Синеоката хубавица отиде на финала, защото изпълни сложна народна хореография, но вложи в нея огромна доза артистизъм.

Шоуто продължава, защото предизвикателствата стават все по-сложни, а срока за изпълнението им е само седмица.

Поли Генова и Камен Воденичаров правят първите си опити да се надсвирват с гайда. Въпреки че изглежда лесно, оказа се че родопските ритми са доста висока летва за състезателите. Умението изисква висока концентрация и следене на всеки един детайл. Андреналинката Жана ще се изправи в двубой, както и преди срещу Яна Маринова в акробатичен рок енд рол.

Симона Пейчева и Елен Колева ще се предизвикват чрез акробатичния номер „Въздушен шал”. Нейната менторка, цирковата актриса от Русия остана без дъх от изпълнението на Симона – да ходи на шест метра височина по въже със завързани очи.

Топ готвачът Иван Звездев и клубния бос Петко Димитров ще въртят телен куб, тежащ четири килограма. Николай Георгиев и Алфредо Торес ще мерят мишци и ще се борят за овациите на публика и жури в предизвикателството –хореография от обръч.