Родителката на Николета Лозанова я насърчава да си търси друг съпруг

Майката на Николета Лозанова – Еридина, не е изненадана от раздялата на дъщеря си и Валери Божинов. Нещо повече, тя е насърчила наследничката си бракът й да приключи възможно най-бързо – пише „България днес”. Родителката на плеймейтката винаги е имала съмнения доколко успешен ще е този съюз. Тя била подготвена, че след като се жени за футболист, Николета бързо ще остане самотна майка. Изданието припомня интервю с Еридина, дадено през 2010 г., малко след като връзката на Николета Лозанова и Валери Божинов става официална. „Не познавам Валери и не смятам, че трябва да се запознаваме на този етап. Връзката между него и дъщеря ми не е сериозна. Това, че техните отношения станаха гласни, не означава, че цял живот ще са заедно. Не гледам на Валери като мъжа на Ники, дори не одобрявам тази връзка, но това няма значение. Нека не се лъжем, че още утре Валери може да срещне друга, но Ники е млада и пред нея има още път” – заяви преди 5 години майката на Николета Лозанова.

[caption id="attachment_440304" align="alignleft" width="300"]Еридина не харесвала зет си Еридина не харесвала зет си[/caption]

Ни Ло и Божинов все пак бързо стигат до брак, а плеймейтката забременява. Еридина Лозанова с радост гледа внучката си, но през цялото време е наясно, че дъщеря й няма да е доживот с бащата на малката Никол. Затова и тя насърчавала Николета да зареже Валери и да си хване някой по-сериозен и не толкова известен мъж. Пример е фолкпевицата Мария. „Ето, хвана си мъж, който не е красавец, но е богат, отговорен и не кръшка” – коментирали близките на плеймейтката. Самата Еридина не иска да говори за дъщеря си. Тя е обидена на медиите най-вече заради твърдението, че Лозанова е от ромски произход. Жители на пловдивското село Караджово, откъдето е Еридина, оклеветили целия род. Според нея това се случило в резултат на долна завист.