Никой не е предприел мерки за разкриването на кражбата, на която станаха жертва Хасан и Ибрахим

Родителят на талантливите близнаци Хасан и Ибрахим проговори за кражбата.

Той бе категоричен, че след като са минали повече от две седмици от случката, е длъжен да реагира. Новината, че Хасан и Ибрахим са станали жертви на кражба в училище обиколи скорострелно виртуалното пространство. Бащата Денис Игнатов обаче е на мнение, че кражбата е постановка на хора от учебното заведение, което посещават синовете му.

[caption id="attachment_440286" align="alignright" width="300"]Никой не е предприел мерки за разкриването на кражбата, на която станаха жертва Хасан и Ибрахим Никой не е предприел мерки за разкриването на кражбата, на която станаха жертва Хасан и Ибрахим[/caption]

Запознати припомнят, че преди време сестрите на Хасан и Ибрахим, които също са близначки бяха изключени от училището в родния им Шумен.

Като основна причина за изключването им бе посочено, че момичетата са проявили агресия към класния си ръководител Дарина Полихронова и към председателя на ученическия комитет Ерхан Халил. Баща им обаче е категоричен, че причината далеч не е такава. Според него до изгонването на дъщерите му се е стигнало, за да може Хасан и Ибрахим да няма на кого да се оплачат, ако имат някакви проблеми в учебното заведение. Бащата на талантливите близнаци, които заедно с Крисия прославиха България заявява, че иска цялата страна да разбере какво се случва в учебното заведение на синовете му.

Той споделя, че отначало решил, че може някой от съучениците на Хасан и Ибрахим да се е объркал и да е взел техните анцузи по грешка. Денис Игнатов изчаквал, за да види дали ще има някакво развитие по случая и детето, което е направило тази „грешка” няма да ги върне. След като от случката минават повече от две седмици обаче и няма никакво развитие, Денис Игнатов се чувства длъжен да предприеме необходимите мерки, пише Блиц.

Тези дни стана ясно, че Крисия е била излъгана от образователния министър проф. Тодор Танев. При срещата им, той й подарил микрофон, за който по-късно станало ясно, че не е за нейно лично ползване, а за цялото училище. Крисия останала много разочарована от случилото се, а родителите й се опитали да й обяснят, че подобни случки не са нещо необичайно за политиците.