Ники Михайлов не спира със статусите и излиянията си във Фейсбук!

Фейсбук направо прегря от тирадите между Алисия, Николета и Валери Божинов. След като плеймейтката и поп фолк звездата преплетоха шпаги и в това виртуално „меле” се присъедини футболиста Валери Божинов, най-накрая се обади и националния вратар Ники Михайлов.

Той сякаш остана малко по-назад от нещата и неговата личност остана най-малко коментирана. Но все пак той реши да си каже своето и да бъде по някакъв начин забелязан.

[caption id="attachment_440233" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михаийлов се обиди на слуховете и реши да се произнесе[/caption]

На страницата си във Фейсбук вратарят, който в момента пази вратата на турския отбор „Мерсин” сподели, че каквото и да става, в крайна сметки той ще бъде осъден. Затова неговото мнение е да става каквото ще, пък по-нататък ще видим. Това беше по повод раздялата му с поп фолк звездата на Ара мюзик Алисия. Припомняме, че двамата се разделиха изненадващо, след като бяха заедно повече от три години.

Според клюката причината беше изневерите на футболиста. Разкри се, че сред неговите любовници била и водещата на „Папараци”, която прескачала в леглото му докато беше и съпруга на Валери Божинов. После гръмна и скандал с разводи на едно от най-рекламираните семейства у нас, това на плеймейтката Николета Лозанова и играча Валери Божинов. Алисия също разкрила, че Николета е била любовница на приятеля й.

След като станаха известни тези прелюбопитни подробности, сестрата на Ники Михайлов също побърза да защити брат си в социалния клюкарник. Тя написа под неговия пост, че е по-добре да говорят хората за теб, отколкото да те съжаляват.

Интересното е, че Ники Михайлов не се чувства виновен. Не е тайна, че докато беше с певицата вратаря не остана верен. След като Алисия си е тръгвала от къщата му в Турция, Ники Михайлов приемал различни знойни мацки. Сред тях беше и една от последните му любовници, бившата поп фолк певица Никол. Според запознати тя е топлела леглото на Ники и докато той беше все още официално с поп фолк дивата.