Вихра на Иван Христов фалира, издържа я баща й!

Бившата съпруга на опосума Иван Христов призна, че има невероятни финансови проблеми. Вихра Петрова разкри, че вече е затворила магазина си за био продукти. Тя имаше собствен бизнес, след като предаването й „Споделено” по телевизията беше свалено от ефир.

Вихра разкри, че в момента разчитала на роднини и близки, но най-голямо рамо й е подал нейния баща. Родителя на телевизионерката бил авиоинженер и той й давал финансови потоци, които са я оправяли досега. Тя разкри също, че не е загърбила напълно бизнеса си, но на този етап е свила разходите си на минимум.

[caption id="attachment_440227" align="alignright" width="300"]Вихра Петрова Вихра Петрова изплака, че е фалирала тотално[/caption]

Вихра заяви също, че джипа, който екс съпруга й подарил за рождения си ден вече си го е прибрал. Баща й бил този, който й подарил друга кола, не толкова луксозна марка, но с нея тя си вършела задачите за деня.

Вихра била безкрайно разочарована и от отношението на продуцента към тях и на дъщеря им Ава. Екс телевизионерката твърди, че бащата вече е игнорирал отношението си към родната си кръв. Припомняме, че Иван очаква дете от приятелката си Ирина Тенчева. Тя беше колежка на Вихра и двамата заживяха заедно, след като предаването на бившата му жена слезе от ефир.

Бдителни фейсбукари обаче припомнят не толкова далечното минало, когато Вихра качваше бясно снимки от последните си екстравагантни ваканции. След като разбра, че двамата с Иван няма да се съберат отново, а и когато Ирина забременя от него, Вихра реши да го удари на релакс и почивки. Затова бдителните фейсбукари са на мнение, че плача на Вихра по-скоро е фалшив, отколкото да е искрен.

Преди известно време се завъртя клюката, че Иван и Вихра се съберат около Коледа. Дори приплъзна слуха, че Иван е направил второ дете на бившата си съпруга. Ирина изпаднала в ужас. А причината, че Иван и Ирина се разделили била финансовите затруднения, които продуцента изпитвал, след като фалира ТВ7 и това станало причина гаджето му непрекъснато да му натяква за изгубения бляскав живот. Това обаче се оказа поредната лъжа и днес Иван очаква второто си дете от Ирина.