Виктор Николаев разкри пред екранната си партньорка Ани Цолова злополучния си опит с котките

Водещият на „Здравей, България” по Нова тв Виктор Николаев разкри любопитна история от своето минало.

Тв водещият е имал доста тежък сблъсък с котките. Стигнало се до там, че мини тигърът надрал цялото му лице - от челото до върха на брадичката. Белегът останал на лицето на Виктор Николаев все още му напомня за тази случка. Той разказа за инцидента в сутрешния блок на медията.

[caption id="attachment_440215" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев разказа на Ани Цолова за злополучния си опит с котките Виктор Николаев разказа на Ани Цолова за злополучния си опит с котките[/caption]

За случилото се преди години му напомни видеоклип, който през последните няколко дни се превърна в истински хит в сайтовете за видео споделяне. На него ясно се вижда как озлобяла котка бута върху главата на своя стопанин тежка саксия. Клипът върна Виктор Николаев назад във времето и той разказа на екранната си партньорка Ани Цолова злополучния опит, който има с отмъстителността на котките.

Когато бил дете Виктор Николаев се опитал да набута чехъл в устата на котенце, за да пробва дали ще го изяде. Три дни по-късно котката му отмъстила подобаващо като издрала цялото му лице. Ани Цолова видя разкри в ефир и белега, напомнящ на колегата й за глупавата детска постъпка, която не останала безнаказана, пише Блиц.

Припомняме, че неотдавна Виктор Николаев бе забелязан да разменя целувки и прегръдки с непозната дама. По-късно стана ясно, че дамата от папарашките фотоси е пиарката на министъра на туризма Николина Ангелакова - Радосвета Чобанова. Преди да влезе в държавния апарат, очарователната дама бе собственик на преуспяваще пиар агенция. Тя има и стаж като журналистка по икономическите теми.

Виктор Николаев бе засечен от папараци на ПИК да интимничи с Чобанова в столично заведение. Нейни колеги обаче веднага побързаха да уточнят, че срещата им е била служебна, а целувката помежду им – чисто приятелска. Виктор Николаев и Радовета Чобанова се познават от 1998 година, когато работили заедно в „Дарик”, пише pik.bg.