Жени Калканджиева потвърди, че с Тачо са разделени

Шестата по красота в света Жени Калканджиева потвърди горещата клюка от последните няколко дни.

След като мълвата понесе, че двамата с Тачо са се разделили, Жени Калканджиева най-сетне се реши да разкрие истината за отношенията с любимия си. Пред последните няколко месеца жълтите медии не спираха да пишат за Стефан Манов-Тачо и най-вече за забивките му извън брачното ложе. Името му бе замесено с цял куп родни красавици.

[caption id="attachment_440208" align="alignright" width="294"]Жени Калканджиева потвърди, че с Тачо са разделени Жени Калканджиева потвърди, че с Тачо са разделени[/caption]

До момента Жени Калканджиева избягваше да коментира изневерите на половинката си, но днес вече призна, че отскоро двамата са само приятели. Тачо и Жени продължават да общуват с уважение един към друг в името на общата им рожба – малкият Георги. Момченцето остава да живее при Жени Калканджиева, която полага неимоверни усилия да го изолира от слуховете, които се носят по адрес на баща му.

Модната шефка споделя, че с Тачо имат прекрасно дете, което расте и става все по-умно. Жени определя сина си като изключително послушно, будно, усмихнато и умно дете. Тя е концентрирана изцяло върху възпитанието му и предучилищните му занимания. Що се отнася до бившата й половинка, Жени Калканджиева подчертава, че с него са много добри приятели и допълва, че в момента най-важното е да продължават да обгрижват сина им като подобава, пише Блясък.

Модната шефка споделя, че занапред няма намерения да продължи заниманията си с конкурси за красота, тъй като е повече от очевидно, че започват сериозно да западат. Тя негодува заради това, че всеки втори в България решава, че може да отвори модна агенция и си мисли, че разбира от конкурси и мода. Според нея по този начин са били опорочени конкурсите за красота и вече не си заслужава да се занимава с организацията им. Жени Калканджиева е категорична, че повече няма да прави и да се занимава с конкурса „Мис България” и подчертава дебело, че това не е случайно, пише pik.bg.