Миро чувства вина, че е прогонил бившата си дуетна половинкаМиро се грижи за Галя, която не се справя особено добре в Англия

Миро изпраща всеки месец по 1000 евро на Галка. Певецът от култовия дует Каризма се грижи за бившата си дуетна половинка, която от няколко години се е установила в Англия, където е принудена да работи като гардеробиерка. Тъй като плановете й за успешна кариера на Острова не успяха да се реализират.

[caption id="attachment_440191" align="alignleft" width="300"]Миро праща пари на Галя Миро праща пари на Галя[/caption]

Певецът пък се чувствал длъжен да й помага, тъй като смятал, че до известна степен е отговорен за незавидната й съдба и за преждевременно залязлата й кариера. Както знаете, Миро започна самостоятелната си кариера на певец още докато Каризма съществуваха и двамата с Галя все още правеха дуетни парчета. Покрай самостоятелните си изяви обаче двамата се появяваха като Каризма все по-рядко.

Галка също опита с няколко самостоятелни песни, които обаче не предизвикаха кой знае какъв успех и затова реши да се насочи към Острова, надявайки се там да оценят таланта й подобаващо. След като това не се случи обаче, певицата се видя принудена да работи като гардеробиерка.

Миро пък, макар на няколко пъти да се отрече от нея, не е в състояние да я забрави толкова лесно, научиха от vsekiden.com. Бившите дуетни партньори се чували редовно по телефона, а Галя не спирала да му се оплаква колко зле е финансово и как едвам свързва двата края.

Затова и Миро гледал да й помага с каквото може, но не крие съжалението си, че брюнетката можеше да е голяма звезда и да постигне много в родината си, благодарение на гласовите си данни. А вместо това реши да емигрира.