Биляна Гавазова получи целувка от колегата си за рождения й ден

Невероятно шоу се разигра в ефира на Би Ти Ви днес – Антон Хекимян награби колежката си Биляна Гавазова.

В края на предаването „Тази сутрин”, ефирът на медията бе изпълнен от сърдечна целувка. Антон Хекимян налетя на екранната си партньорка Биляна Гавазова. Освен от него, водещата бе разцелувана и от водещия на „Преди обед” Сашо Кадиев. Повод за целувките в ефир стана рожденият ден на Биляна Гавазова, която е в очакване на първата си рожба.

[caption id="attachment_440164" align="alignright" width="300"]Биляна Гавазова получи целувка от колегата си за рождения й ден Биляна Гавазова получи целувка от колегата си за рождения й ден[/caption]

Посочвайки корема си тя заяви, че най-хубавият подарък тепърва предстои да бъде разопакован и се обърна към Сашо Кадиев, заявявайки, че и на него му предстои същото щастие. Припомняме, че плодът на любовта му с неговата приятелка Таня се очаква да се появи на бял свят тази пролет. Колегите им се пошегуваха, че заедно ще бутат количките, пише Блиц.

Припомняме, че преди броени дни Биляна Гавазова заяви в прав текст, че не смята да сключва брак с половинката си Тодор заради различната религия, която изповядват. Биляна Гавазова е мюсюлманка, а Тодор – християнин. Поради тази причина двамата стигнали до извода, че най-добре би било да не сключват брак. Съгласно църковните закони, те нямат право да се венчаят, тъй като вярват в различни богове. Ако обаче някой ден решат да станат законни съпрузи, то рожбата им задължително трябва да стане мюсюлманче или поне така повелява религията.

Съседи на Биляна Гавазова разказват, че семейството й се гордее с произхода си и спазва мюсюлманските традиции и обичаи. Родителите им обаче са съвременни и не настояват дъщерите им да носят затворени дрехи или пък да се задомят с избран от тях мъж. Водещата и половинката й са взели решение да живеят на семейни начала, без да сключват брак, а Тодор ще признае детето. Двамата са заедно от почти две години и очакват рожбата си през май, пише pik.bg