Крисия е ужасно разочарована от случката

Нов скандал се разрази около името на талантливата Крисия.

Оказва се, че образователният министър проф. Тодор Танев е излъгал чаровната Крисия. За случката разказа родителят на талантливата певица Марин Петров. Той уточнява, че всичко се случило преди около месец, но и до ден днешен малката Крисия страда от това. Проф. Тодор Танев бил на посещение в родния град на Крисия – Разград и пожелал да се срещне лично с малката чаровница. Той дълго време искал да се види с нея, но срещите им се проваляли неколкократно заради непрестанната ангажираност и на двете страни.

[caption id="attachment_440154" align="alignright" width="300"]Крисия е ужасно разочарована от случката Крисия е ужасно разочарована от случката[/caption]

Дългоочакваната среща обаче се превърнала в тотално разочарование за малката Крисия. Министър Танев подарил на чаровницата микрофон, подчертавайки, че си го е заслужила с участието на детската Евровизия в Малта. Чаровницата много се зарадвала на подаръка, но решила да го остави при директорката на училището и да си го вземе по-късно. Когато на следващия ден майка й отишла при директорката, за да потърси подаръка на Крисия, се оказало, че микрофонът не е лично за нея. Образователният министър бил разпоредил микрофонът, който подарил на Крисия, заедно с още два да са за музикалната школа в Разград.

Чаровницата останала много разочарована, а родителите й се опитали да я успокоят като й обяснили, че политиците често постъпват така – пред журналистите и камерите правят едно, а в действителност се оказва съвсем друго. Родителите на Крисия също са разочаровани от постъпката на проф. Танев и не намират подходящ начин да оправдаят министерската постъпка. Те са категорични, че в случая не става въпрос за подаръка, а за принципа. Разочаровани са и от това, че след огромния успех, който Крисия пожъна на детското издание на „Евровизия”, държавата не е направила нищо за таланта й.

Единственото нещо, което направили политиците било да се възползват от момента на славата и да се снимат с нея, но после много бързо я забравили. Близнаците Хасан и Ибрахим, които акомпанираха на пиано изпълнението на Крисия също не са получили никакво поощрение за таланта си, пише hiclub.bg. Най-малкото децата можеше да бъдат изпратени някъде на екскурзия, след като прославиха България, гневят се родителите им.