Наследникът на Михаел Шумахер катастрофира със 160 км/час

Наследникът на Михаел Шумахер катастрофира със 160 км/час
5 (100%) 1 vote

За щастие синът на Михаел Шумахер не е пострадал въпреки високата скорост

Наследникът на Михаел Шумахер – Мик Шумахер претърпя тежък пътен инцидент.

Запознати разкриват, че Мик Шумахер е стартирал своята кариера във Формула 4 с инцидент, който се случил по време на предсезонните тестове, проведени в Германия на пистата „Лаузицринг“.
15-годишният син на легендарния пилот на Формула 1 Михаел Шумахер, е изгубил контрол над управлението при скорост от 160 км./час.

За щастие Мик Шумахер не е пострадал въпреки високата скорост

За щастие Мик Шумахер не е пострадал въпреки високата скорост

За щастие тежката катастрофа се е разминала без сериозни последствия за Мик Шумахер, тъй като болидът му се е ударил в зоната за сигурност, отбелязва bulgariautre.bg.
Наследникът на Михаел Шумахер караше картинг до края на 2014 година, а през тази година се състезава във Формула 4.
Още преди старта на тестовете, Сабине Кем, който е мениджър на Михаел Шумахер бе категоричен, че Мик Шумахер ще дава интервюта за медиите и ще отговаря само на въпроси, свързани с личната му кариера и няма да прави никакви коментари, касаещи състоянието на баща му.
Според последната информация, Михаел Шумахер продължава своето възстановяване в дома си в Швейцария, след като падна и получи тежка контузия в главата, удряйки я на камък по време на ски ваканцията си.
Инцидентът се случи в края на 2013 година. Той бе в кома половин година и бе подложен на няколко тежки животоспасяващи операции.

За новия сезон на Формула 4, 15-годишният наследник на Михаел Шумахер, който през миналата година бе втори на световния и европейския картинг шампионат, ще е първи пилот на „Ван Амерсфоорт Рейсинг“.
Това е първа стъпка за младите пилоти в професионалното им развитие.
През следващия месец (25 април), Мик Шумахер ще дебютира във Формула 4 на състезанието, което ще се проведе в Магдебург.
Припомняме, че в началото на месеца световните медии разпространиха информацията, че е бил откраднат лаптопа на личния лекар на Михаел Шумахер.
Така и не стана ясно обаче дали в него е имало данни за здравословното състояние на легендарния пилот от Формула 1.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар