Гала ужасно се бои от разликата във възрастта със Стефан, затова се мъчи да го състариГала се страхува да не загуби младото си гадже

Гала е изпаднала в паника, че доста по-младото й гадже Стефан ще я зареже заради възрастта й. Водещата определено се бои от напредването на годинките и от все по-сериозния риск младокът да си намери половинка, която да му отговаря на годините. Които са под 40, докато над десетилетие по-възрастната Гала гони 50-те.

[caption id="attachment_440133" align="alignleft" width="300"]Гала превръща Стефан в чичко Гала превръща Стефан в чичко[/caption]

Това определено не й дава мира, издават я нейни близки. Затова блондинката се е заела със задачата да превърне половинката си в чичко. И засега успява. Хората, които познават Стефан, са втрещени от промяната в него. Практически никой не е в състояние да каже, че младокът все още няма 40 години. Под натиска на Гала Стефан е сменил рязко външния си вид и вече не изглежда катто млад мъж, а като застаряващ чичко.

Бизнесменът си е пуснал гъста брада, оформена като катинарче, за да изглежда по-улегнал. Освен това той изцяло е забравил заниманията си във фитнеса и не тренира изобщо, което се е отразило сериозно на вида му. От някога оформеното му тяло не е останало и следа и вместо това младият мъж е пуснал сериозно шкембенце.

Вместо да го накара да се вземе в ръце обаче Гала му обяснява, че така го харесва много повече, тъй като изглеждал много мъжествен, научиха от Hotarena.net. Истината обаче е съвсем различна, кълнат се нейни приятелки.

Застаряващата водеща просто иска да си гарантира, че половинката й не е достатъчно привлекателен и няма опасност някоя по-млада от нея да си го хареса и да започне да го сваля, категорични са започнати.