Катето Евро не може да се нарадва на снаха сиКатето Евро ще стане баба всеки един момент

Катето Евро най-накрая се изфука с бременната си снаха. Публична тайна е, че актрисата не може да се нарадва на снаха си и я хвали при всеки удобен случай. "Това е дъщерята, която винаги съм искала да имам", категорична е звездата от "Оркестър без име" за половинката на сина си Сашо Кадиев. Която трябва да роди буквално всеки един момент.

[caption id="attachment_440119" align="alignleft" width="279"]Катето Евро с Таня Катето Евро с Таня[/caption]

Таня вече е в края на осмия месец и по предварителна информация трябва да роди първото внуче на именитата си свекърва този месец. Младото момиче избягва да се показва по публични събития и предпочита да стои в сянка, но покрай актрисата това е доста трудно. Лично Катето Евро се изфука с гаджето на сина си като публикува тяхна обща снимка.

Кадърът е направен докато двечките си бъбрят на кафе, нещо, което се случва доста често, признава бъдещата баба. "Разбираме се супер, обажда ми се, излизаме, всичко ни е наред", кефи се звездата. Самата Таня също изглежда изключително добре и грее покрай очакването на първото си дете. За което вече се знае, че ще е момиче и ще бъде кръстено на баба си Катерина, научиха от hotarena.net.

Бъдещият татко Сашо Кадиев също не крие вълнението си, че съвсем скоро ще има дъщеря. Младият актьор в момента е изключително ангажиран покрай ангажиментите си в "България търси талант", където се изявява като водещ заедно с Мария Силвестър.

Освен това симпатягата продължава да води и ежедневния сутрешен блок на бТВ. Въпреки това синът на Катето Евро гледал да посвети всяка свободна минута на бременната Таня, издават техни близки.