Хубавата Никол Станкулова предизвика дива завист у колежките си!

Никол Станкулова е с доста шикозни дрехи в гардероба си. За това клюкарят зад гърба й нейните колеги из коридорите на медията.Чаровницата, която казва какво ще е времето имала дрехи за над сто бона. Те обаче не били с български етикет, а от световноизвестни марки. Синоптичката била собственичка на облекла от марките „Долче и Габана”, „”Версаче”, „Прада” и много други.

Красавицата често говорела пред дружките си, че харесва светилата в модата и не иска да носи български дрехи на гърба си. Според клюките обаче Никол Станкулова дължала високия си стандарт на любовници и то много богати, които й купували одеждите. Сред най-скъпите й тоалети били палтата й, както и супер скъпарските й чанти.

[caption id="attachment_440106" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова се хвали с дрехи за над 100 бона[/caption]

Припомняме, че наскоро лъсна една от най-срамните тайни на четящата времето по Нова телевизия синоптичка. Защото се оказа, че красавицата упорито е тръгнала на лов за мъже, които не са само заможни, но и много имотни. Според бдителните хайлайф зевзеци Никол имала няколко връзки със столични милионери. Не е тайна вече в телевизията, че синоптичката отдавна се стреми към връзка с мъж с пари и положение.

Наскоро тръгна упоритата клюка, че красивата синоптичка е уловила в мрежата си доста едра риба. Тя си хванала гадже не кой да е, а сина на банкера Ивайло Мутафчиев. Двамата били забелязвани заедно, както и като чести посетители на елитни частни клубове, където не можели да пристъпят обикновени хора.

Не е ясно дали хубавицата скоро ще напусне дома на мама и тати, и дали скоро ще чуе сватбените камбани. Сигурното дотук е, че Никол живее в лукс и няма намерение да снижава стандарта си. За последното говорят не само скъпарските й дрехи в гардероба, на стойност над сто бона, но и начина й на живот.