Азис с неочаквано разкритие за първата си любов към мъж!

Азис лъсна в пилотното предаване „Шпионка”. Там си призна за първата любов към собствения си пол, която го застигнала в невръстна възраст. Той бе първият гост на телевизия Фен ТВ, където отговори на доста провокативни въпроси около своята личност. Пред водещата Ива Атанасова костинбродският славей разказа кога за първи път се е влюбил, кога му е било сефтето, за своите планове, за кариерата си, за това кога и защо си обръсна брадата.

Ромският славей обаче категорично отказа да говори за любовта. Певецът бил покрусен заради това, че хората не вярват, че си щастлив. Азис с тъга добави, че любовта е най-красивото чувство на света, но и най-краткото. За него тя се превръща в скука и монотонност, която я убива само след година и половина.

[caption id="attachment_440102" align="alignright" width="300"]Азис Азис разказа за първия път, когато се е влюбил в мъж[/caption]

В предаването Азис си призна, че за първи път се влюбил на седем години. Момчето, по което си паднал бил със седем години по-голям от него и имал много тънки устни.

Поп фолк звездата си призна, че с радост би се върнал в старото си преваплащение, когато се качи на високи токчета. В момента той си поръчал такива дамски обувки с платформа и бежова гама.

Сега поп фолк певеца е един от най-тиражираните и у нас, и зад граница. Но не всичко около него е толкова приказно, както си мислят хората. С ужас си спомня времето преди четири години, когато се заключил в дома си и не е искал да излиза. Той бил буквално стресиран от своята известност и това му докарвало само неимоверен ужас.

Фолкаджията не можел да свикне със своята известност. Заради популярността си той се разплакал и пред тридесет хилядна публика в Турция, където беше на турне. За фолк изпълнителя най-важното за един певец бил репертоара. И не без известна гордост си призна, че може да пее и от него може да се иска да го прави, защото това му е смисъла на живота.