21-годишният Тео е син на сестрата на Слави Трифонов Петя

Шоуменът Слави Трифонов е взел племенника си Тодор да се учи, докато се снима „България търси талант” – пише „България днес”. 21-годишният Тео е син на сестрата на Дългия – Петя, и е кръстен на дядо си от Учиндол – отбелязва изданието. „Ще му дадем хонорар от 1000 лева, за да се научи на труд, и ще му обяснявате всичко, което го интересува” – наредил на екипа си шоуменът. Много от тях обаче не гледат с добро око на спуснатия отгоре парашутист. „Момчето знае 4 езика, музикален е, може да свири на няколко инструмента, но голямата му слабост е компютърната техника. Има и няколко победи от математически олимпиади” – хвали родата постиженията на Тео.

[caption id="attachment_440095" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов е поел грижите за племенника си Слави Трифонов е поел грижите за племенника си[/caption]

Миналата година племенникът на Слави Трифонов бе абитуриент и вече се оглежда за престижни колежи извън България и Острова. „Записахме го в лондонски колеж, седя там няколко месеца, но се прибра. Не му хареса” – казаха близките на Дългия. Популярният вуйчо обаче не се отказал от идеята да запише Тео в чужбина и в момента е натоварил самата Дарина Павлова със задачата да проучи по-престижните колежи в Рим, Италия. Изданието припомня, че г-жа Мулти дълги години е най-близката приятелка на Слави Трифонов. На нейното рамо той изповядва най-драматичните си раздели с любимите същества. Тя е и гвоздеят в тв проекта му „България търси талант” и най-важен човек в журито на шоуто. „Слави почти е осиновил детето на сестра си. Много се гордее с него” – обяснява след запознанството си с Тео Дарина Павлова. По думите й младежът бил пълно копие на известния си вуйчо – висок, слаб и с къдрава коса. „Това дете е нашата благословия. Слави много го обича. Навремето Петя не можеше да забременее и Слави плати всички процедури чудото все пак да се случи” – споделя майката на Слави Трифонов Здравка.