Елен Колева предприе стъпка, която никой не е очаквал!

Елен Колева отново фокусира вниманието върху себе си. Красивата актриса категорично отказва да разкрива подробности за личния си живот. След раздялата си и грозните закани на майонезения бос Александър Найденов тя буквално се крие от папараците.

Но все пак бе засека на в скандална близост с барманка на столичен куб. Според упоритата клюка двете дори делят един покрив и са неразделни.

[caption id="attachment_440096" align="alignright" width="225"]Елен Колева Елен Колева заживя с жена, решението й ошашави всички[/caption]

В момента Елен Колева участва в новото шоу "И аз го мога”. След като изкара една дълга и вулканообразна връзка с двадесет и пет години по-възрастния от нея богаташ, двамата се разделиха. Но краят на любовта им се оказа много опасна за младата актриса. Възрастният милионер я заплаши дори, че ще й стъжни живота и го направи.

Първо той си взе всички подаръци, които й направи. След това се постара бившето му гадже да остане без работа. Припомняме, че Елен Колева работеше на щат в Народния театър. Причината, която изтъкна за раздялата Сашо Майонезата беше, че по време на връзката им палавницата кръшкала с още двама и въртяла паралелни връзки. За малко из публичното пространство дори вървеше и изненадващо името на Иво Аръков.

Екс приятелят на Мика Стоичкова бе спряган като един от любовниците на Елен, с които тя джиткала докато мачкала и чаршафите с бизнесмена. Собственикът на „Олинеза” дори я обвини по-късно, че Елин Колева кръшкала не само с мъже, но и с жени.

Явно думите му може и да се окажат верни, защото според мълвата Елен Колева не само живее под един покрив с барманката, но и отношенията им са малко по-различни от обикновено приятелство. Това, че Елен Колева си пада по своя пол го намекна и предишен неин приятел.