Николета Лозанова иска 250 хил. лева годишна издръжка от вече бившия си мъж Валери Божинов

Плеймейтката Николета Лозанова е решена да вземе и последния лев на футболиста – пише „България днес”. Тя ще поиска просторния апартамент, в който двамата живееха в столичния кв. „Манастирски ливади”. Жилището е било придобито по време на брака им и ще остане за дъщеря им Никол – отбелязва изданието. Ни Ло ще се бори и за годишна издръжка от най-малко 250 хиляди лева. Ако Валери Божинов не се съгласи доброволно да плаща солидната сума, вероятно двамата ще се срещнат в съда и ще повторят сагата Божинов – Алисия. Футболистът има вече опит в съдебните дела. Близо 2 години с майката на детето му Валери-младши – Алисия, водеха тежка битка. Фолкпевицата поиска 20 хиляди лева на месец. Валери не бе готов да дава подобна сума. По това време той се подвизаваше в португалския „Спортинг” и получаваше 100 хил. евро на месец.

[caption id="attachment_440079" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова и Валери от времето, когато бяха щастливи заедно Николета Лозанова и Валери от времето, когато бяха щастливи заедно[/caption]

Въпреки стабилната заплата Божинов бе готов да плаща по едва 2 хиляди евро месечно на майката на детето си под натиска именно на Николета Лозанова. По това време тя бе твърдо убедена, че Валери не трябва да глези бившата си. След дълги дела двамата все пак се разбраха. Не е е ясно колко точно дава футболистът, но Алисия изглежда доволна – коментира изданието. В нейната ситуация сега е плеймейтката. Тя ще трябва да се бори за всеки лев, който иска от Валери Божинов. Под наставленията на родители и приятели футболистът не иска да осигурява повече материално жена си. „Толкова години тя му харчеше парите, профука хиляди за парцалки и какви ли не глупости. Едва сега Валери се отърва от нея. Той ще плаща за дъщеря си, но не и за чантите на Николета” – категорични са приятели на футболиста. Всъщност причината за краха на брака на Валери Божинов и Николета Лозанова е изневяра на моделката – допълва изданието. Зад гърба на съпруга си тя въртяла любов с мастит български бизнесмен, което станало известно на футболиста и той решил да бие шута на невярната си жена.