Силвия Кацарова се обяви против религиите

Силвия Кацарова, в откровено интервю пред топ журналиста Сашо Диков, лично сподели за отношението си към религиите. Както самата тя подчерта, не обича религиите, защото те разделят хората, а разделителните линии не водят до нищо добро.

[caption id="attachment_440061" align="alignleft" width="300"]Силвия Кацарова Силвия Кацарова[/caption]

Освен на тази тема, „две жени в един глас” – майка и дъщеря, Силвия и Теди Кацарови, повдигнаха завесата и за други лични и съкровени за тях неща. Теди с болка си спомня за последните години от скандинавския период от живота си. Колко самотна и нещастна се е чувствала, обяснява защо за лечение й се е налагало да се връща в България. И дава пример с посещението си при стоматолог във Финландия, отива с остра болка при него, а той я посреща с думите, че може да я приеме едва след две седмици...Не е нужно да описваме реакцията на младата жена.

Скандинавците, особено финландците, за нея са по-особени хора, по-саможиви, не така сърдечни като българите. Най-голямата им мечта е сутрин да си вземат вестника голи. Нищо не ги смущава да излязат така навън, защото къщите им са на километри една от друга. А и съпругът й през последните години от брака им се променил много, особено я обиждало нежеланието му да идва в България, не бил готов и да стане баща.

За Теди най-правилното и добро решение е било да се върне в България. Успява да вземе със себе си само един куфар и една възглавница. Родителите й я подкрепят за развода, защото най-важното за тях е дъщеря им да е щастлива.

Теди споделя още, че тя е първата, която е разбрала за промяната в живота на баща си – появата на друга жена. Това е станало много неочаквано, случайно е засякла SMS до баща си от любовницата му.

Силвия дори е била изненадана от зрялото отношение на дъщеря си и е убедена, че Теди едва ли щеше да приеме така развода на родителите си, ако самата тя не беше се развела.

Днес на красивата млада жена отново й обещават любов и ръце, без които не може. Но тя вече не прави планове за личния си живот, каквото дойде, дойде. Така е и за евентуална сватба с успелия гръцки бизнесмен, ако стане, стане.

И разбира се, зад нея бди една майка-орлица, гласовитата Силвия Кацарова.