Михаил Преображенски и Петър Дънов вещаят мрачни предсказания

Астрологът Михаил Преображенски направи доста стряскаща прогноза.

Той вещае, че настоящата седмица ще бъде изпълнена с неприятности и единственият благоприятен ден ще е неделя.

Във всички останали дни ще ни оказват влияние напрегнатите аспекти от квадрата Уран-Плутон и задаващото се слънчево затъмнение на 20 март. В своя сайт Михаил Преображенски е публикувал и графика на състоянието, в което ще се намира биосферата през следващите седем дни. Със сигурност никак няма да ни е лесно през този период, категоричен е специалистът.

[caption id="attachment_440054" align="alignright" width="300"]Михаил Преображенски и Петър Дънов вещаят мрачни предсказания Михаил Преображенски и Петър Дънов вещаят мрачни предсказания[/caption]

Михаил Преображенски посочва, че има моменти, които са опорни точки за важните космически цикли и се явяват като основа за прогнозиране на бъдещето – през тази седмица има две такива важни астрологични събития. Едното от тях е квадратът Уран – Плутон – последната кулминация на този напрегнат аспект ще е във вторник. Той е свързан с глобалните икономически и политически промени в продължение на няколко години напред. „Съобщението”, което ни изпраща Космосът гласи, че се задават неочаквани промени и рухване на старите порядки. Плутон пък е символът на разрушението и пречистването, който възкръсва от пепелта като птицата Феникс, пише Блиц.

Прогнозата на Михаил Преображенски се препокрива с пророчеството на Петър Дънов, което вещае световен сблъсък заради сняг насред пролет. Предстоящото слънчево затъмнение изправи на нокти учени и астрономи, които вещаят глобални конфликти и сътресения по целия свят. Експертите посочват, че явлението не е съвсем обичайно и ще може да се наблюдава дори от Северния полюс. От астрологична гледна точка слънчевото затъмнение, макар и частично е твърде опасно, защото е свързано със символа „затъмнение” на най-важния обект за човешкото съществуване – Слънчевата система и защото се пада точно в навечерието на пролетното равноденствие.

Прогнозите за предстоящото слънчево затъмение извадиха на бял свят най-мрачните предсказания, направени преди доста време от Петър Дънов. Иван Мицкин, който е последовател на бялото братство твърди, че Учителят пророкувал Трета световна война и според думите му тя щяла да се случи при обстоятелства, подобни на тези в момента – сняг и слънчево затъмнение, пише vsekiden.com.