И Росен Петров аут от парламента?

Гласувайте за статията

Росен Петров прави опити да се върне отново в Би Ти Ви

И народният представител Росен Петров съвсем скоро ще е аут от Народното събрание.

Оказва се, че Росен Петров може да напусне не само парламента, а политическия живот на страната. Според запознати, той вече е започнал да опипва почвата да се върне отново в ефира на Би Ти Ви.
Из коридорите на медията от около месец насам се носи слухът, че ексводещият на „Нека говорят” и дългогодишен сценарист на „Шоуто на Слави” търси подкрепа от бившите си колеги и продуценти в медията.

Росен Петров прави опити да се върне отново в Би Ти Ви

Росен Петров прави опити да се върне отново в Би Ти Ви

Към момента неофициалната информация сочи, че Росен Петров води преговори за свое предаване, което ще се излъчва в събота, а не в неделя, както бе „Нека говорят”.
Депутатът от БДЦ толкоз силно иска да се върне отново на екран, че не е изключена вероятността, ако преговорите с Би Ти Ви не потръгнат гладко да приеме оферта и от друга телевизия.
Запознати обаче твърдят, че едно е сигурно – Росен Петров е напълно готов да излезе от парламента.
Народният представител е категоричен, че в политиката не може да се говори така, както се говори в журналистиката и допълва, че преди да влезе в политиката е помагал на повече хора.

Росен Петров откровено признава, че съжалява, че е напуснал работата си и се е впуснал в дебрите на непознатото за него политическо поприще.
Той е категоричен, че едно негово изказване от парламентарната трибуна в никакъв случай не може да предизвика ефекта, който би предизвикал един стойностен репортаж.
Към днешна дата той оценя начина, по който е напуснал Би Ти Ви като „доста глупав”.
Той обаче подчертава, че Николай Бареков, към чиято партия се присъедини в началото на 2014 година, го е накарал да го направи по този начин.

Припомняме, че през февруари миналата година Росен Петров обяви решението си в ефира на предаването „Нека говорят”, че влиза в политическия живот на страната.
Той напусна партията на Николай Бареков, която започна да се разпада, но остана част от парламентарната група на нареклата се вече БДЦ, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар