Росен Петров прави опити да се върне отново в Би Ти Ви

И народният представител Росен Петров съвсем скоро ще е аут от Народното събрание.

Оказва се, че Росен Петров може да напусне не само парламента, а политическия живот на страната. Според запознати, той вече е започнал да опипва почвата да се върне отново в ефира на Би Ти Ви. Из коридорите на медията от около месец насам се носи слухът, че ексводещият на „Нека говорят” и дългогодишен сценарист на „Шоуто на Слави” търси подкрепа от бившите си колеги и продуценти в медията.

[caption id="attachment_440045" align="alignright" width="300"]Росен Петров прави опити да се върне отново в Би Ти Ви Росен Петров прави опити да се върне отново в Би Ти Ви[/caption]

Към момента неофициалната информация сочи, че Росен Петров води преговори за свое предаване, което ще се излъчва в събота, а не в неделя, както бе „Нека говорят”. Депутатът от БДЦ толкоз силно иска да се върне отново на екран, че не е изключена вероятността, ако преговорите с Би Ти Ви не потръгнат гладко да приеме оферта и от друга телевизия. Запознати обаче твърдят, че едно е сигурно – Росен Петров е напълно готов да излезе от парламента. Народният представител е категоричен, че в политиката не може да се говори така, както се говори в журналистиката и допълва, че преди да влезе в политиката е помагал на повече хора.

Росен Петров откровено признава, че съжалява, че е напуснал работата си и се е впуснал в дебрите на непознатото за него политическо поприще. Той е категоричен, че едно негово изказване от парламентарната трибуна в никакъв случай не може да предизвика ефекта, който би предизвикал един стойностен репортаж. Към днешна дата той оценя начина, по който е напуснал Би Ти Ви като „доста глупав”. Той обаче подчертава, че Николай Бареков, към чиято партия се присъедини в началото на 2014 година, го е накарал да го направи по този начин.

Припомняме, че през февруари миналата година Росен Петров обяви решението си в ефира на предаването „Нека говорят”, че влиза в политическия живот на страната. Той напусна партията на Николай Бареков, която започна да се разпада, но остана част от парламентарната група на нареклата се вече БДЦ, пише vsekiden.com.