Злите езици носят, че Кобрата забил кроше на Андреа

Кубрат Пулев-Кобрата преби приятелката си фолк певицата Андреа.

Тази мълва се разнесе през последните няколко дни, а почитателите й са сериозно притеснени за нея, тъй като вече цяла седмица певицата публикува снимки в социалната мрежа само със слънчеви очила. Този факт дава повод за притеснения сред феновете й, че е пострадала от тежката ръка на Кубрат Пулев-Кобрата.

[caption id="attachment_440042" align="alignright" width="300"]Злите езици носят, че Кобрата забил кроше на Андреа Злите езици носят, че Кобрата забил кроше на Андреа[/caption]

В момента Андреа е в Турция, където очевидно си изкарва повече от добре или поне с такива впечатления остава човек като гледа снимките. Запознати разкриват, че на 7 март е изнесла концерт пред почитателите си в Чорлу, а след това решила да поостане няколко дни в южната ни съседка, за да разгледа града и разбира се да се отдаде на шопинг из местните бутици. Тя не е от изпълнителките, които държат личния си живот под ключ, а дори напротив – качва поне по няколко снимки на ден във всички социални мрежи, на които е с огромни и много тъмни слънчеви очила.

Тези очила породиха редица въпроси както сред феновете й, така и сред нейните врагове. И двете групи обаче подчертават, че приятелката на Кобрата не обича да носи очила и рядко си ги слага. Още повече че, когато са правени снимките, в Турция е било мрачно и дъждовно и със сигурност не е имала нужда да пази очите си от яркото слънце. Част от коментиращите този факт предполагат, че блондинката е изяла някое кроше от Кобрата, който е всеизвестен с огромната си ревност. В чалга средите се подмята злорадо, че на него само това му е останало – да е достоен противник само за жени, след като цял свят видя как го би Кличко.

Други пък твърдят, че Андреа е фен на по-хард интимни ласки и по този начин си е контузила лицето. Преди броени дни блондинката качи снимка от ваната в хотела си, която е запечатала романтиката от присъствието им там заедно с Кобрата, пише skandalno.net. Каква е истината обаче, само можем да предполагаме.