Вероника Здравкова била подготвила подарък за рождения ден на родителя си

Почернените родители на 23-годишната Вероника Здравкова, която бе убита по особено жесток начин от циганина Илиян Здравков, получили подарък от Отвъдното.

През сълзи бащата на Вероника Здравкова разказва, че обзавели квартирата й с голямо желание, а в крайна сметка се наложило да й правят дом в земята. Родителите й се сблъскали с потресаваща гледка, когато посетили квартирата й във Велико Търново. Вероника Здравкова си била приготвила раницата за пътуване (както стана ясно, тя щяла да се прибира в родния Никопол), в която открили подарък за баща й.

[caption id="attachment_440023" align="alignright" width="300"]Вероника Здравкова била подготвила подарък за рождения ден на родителя си Вероника Здравкова била подготвила подарък за рождения ден на родителя си[/caption]

Студентката трябвало да се прибере в родния си град за рождения ден на своя баща.

След трагичната й смърт в дома на родителите й пристига колет, в който има друг подарък за баща й, обвит в двойна опаковка. Този подарък по куриер, сякаш е изпратен от Отвъдното точно в момента, в който почернените родители дават интервю за една от телевизиите. Родителите на Вероника Здравкова започнали да й звънят по телефона в деня преди рождения ден на баща й, но тя така и не вдигала. Този факт ги притеснил и те веднага потеглили за Велико Търново. Обходили квартирата й в 3 ч. през нощта, но тя не била там. В ранните часове на следващия ден, родителите на Вероника Здравкова се свързали с шефовете й, които казали, че си е тръгнала от работа предишния ден и всичко е изглеждало нормално.

Бащата на Вероника Здравкова разказва през сълзи, че многократно я съветвал да не минава по този кратък път, но тя така и не го послушала. Той признава през сълзи, че отначало си помислил, че дъщеря му е била отвлечена с цел търговия, но до последно все се надявали, че всичко ще завърши с щастлив край. За огромно съжаление обаче надеждите им не се сбъднали. Разтревожените родители дори ходили на врачка преди да бъде открито тялото на Вероника Здравкова, но и тя не могла да им помогни. В заключение Трайчо Трайков посочва, че би искал да бъде върнато смъртното наказание, за да може извършителят на жестокото убийство на дъщеря му да изпита същото, което е почувствала тя, пише pik.bg.