Катето Евро се сбръчка, съвсем заприлича на баба, каквато ще става скороКатето Евро се занемари покрай вълненията за бъдещото й внуче

Катето Евро съвсем се сбръчка. Актрисата, която ще стане баба за пръв път след по-малко от месец, очевидно вече е приела твърде присърце бъдещата си роля. И напълно е занемарила грижите за себе си, коментират я нейни близки.

[caption id="attachment_439909" align="alignleft" width="300"]Катето Евро се състари Катето Евро се състари[/caption]

58-годишната актриса, която някога беше сред секссимволите на родното кино има изключително състарен вид, въпреки постоянната усмивка, която носи на лицето си. На една от личните й снимки, която не е обработвана с каквито и да е програми, ясно си личат както бръчките, така и торбичките под очите на звездата. Които са не само от възрастта, но и от денонощните купони, гарнирани с доволно количество алкохол. Които са сред любимите й, шушукат запознати.

Цветът на лицето й пък е сивкав и без какъвто и да е блясък, видяха от hotarena.net. Очевидно звездата от "Оркестър без име" се е отказала от инжекциите с ботокс, които използваше доскоро, както и самата тя призна, за да запази младостта си за по-дълго време.

Дали покрай вълнението, че скоро на бял свят ще се появи първото й внуче или заради друго, но актрисата напълно е забравила, че трябва да се грижи и за себе си, не само за снаха си Таня и нероденото й дете. Актрисата дори е спряла да се гримира, коментират шашардисани в гилдията. Нещо, което е напълно нетипично за по принцип суетната звезда.

Припомняме ви, че Катето Евро ще стане баба за пръв път буквално до седмици, след като Таня - половинката на сина й Сашо Кадиев, роди първото им дете. За бебето вече се знае, че ще е момиченце, а актрисата се надява да го кръстят на нея.