Владимир Путин е станал отново баща, затова спря с изявите в последните дниВладимир Путин се разведе със съпругата си заради гимнастичката

Владимир Путин се е сдобил с трето дете от бившата гимнастичка Алина Кабаева. Информацията се появи в швейцарската медия "Билд", които се позовават на свои източници в болницата "Света Анна" в Соренго, където твърдят, че Кабаева е дала живот на поредния наследник на президента на Русия.

[caption id="attachment_439906" align="alignleft" width="300"]Владимир Путин с Алина Кабаева Владимир Путин с Алина Кабаева[/caption]

Източникът на швейцарците се позовава на служители, работещи в частната клиника, но в последствие информацията е била потвърдена и от други, независими едно от друго места. Именно това е и причината Владимир Путин да отмени всичките си публични изяви и ангажименти в последната седмица, което доведе до редица спекулации за здравословното му състояние. Истината е, че държавният глава се е подготвял за появата на третото си дете от Алина Кабаева, предават от "24 часа".

За тази цел в швейцарската клиника са били резервирани две стаи - едната за родилката, а другата за семейството и охранителите й. Като доказателство за бременността на бившата гимнастичка запознати изтъкват факта, че в последните няколко месеца тя доста често е посещавала въпросната клиника.

От посолството на Русия в Швейцария категорично отказват какъвто и да е коментар за случващото се. Ако новината е истина, това ще е трето дете за Путин и Кабаева. Двойката вече има две по-големи отрочета - Димитрий, роден през 2009 и дъщеря, родена през 2012 година.

Заради връзката си с гимнастичката, Владимир Путин дори се раздели със съпругата си Людмила. Последната публична изява на президента пък беше отпреди повече от една седмица -  на пети март.