Преслава тотално съсипа Жоро Бирмата!

Поп фолк дивата Преслава отново е влюбена. И плашещо слаба, след като е хлътнала яко по новото си гадже. Наскоро феновете й се зарадваха, че любимката си полека си възвръща по-човешки форми, но последното й участие направо уплашило посетителите на нощния клуб. Те били втрещени от новата й визия.

Поп фолк звездата била много слаба, с изпито лице, краката й вече приличали на клечки. Нейните най-ревностни почитатели се възмущавали искрено, че тя не прилича на човек, а се е превърнала на скелет. Но според упоритата клюка певицата е хлътнала по нов любовник и бързо забрави поразиите, които й направи Жоро Малката Бирма. Наскоро в социалната мрежа родената в Добрич певица сама се издаде, че вече нов мъж топли леглото й. На страницата си във Фейсбук тя написа под късметчето си за деня „нов приятел” с усмивка, което разкри какво се случва в личния живот на „Певицата на годината”.

[caption id="attachment_439894" align="alignright" width="267"]Преслава Преслава разкри - влюбена е отново. Бирмата съсипан[/caption]

Според упоритния слух из чалга средите Преслава и новия й са се запознали съвсем наскоро. Тя обаче здраво хлътнала по него. Все още не се знае новия й любовник кой е и с какво се занимава. Но определено една от най-тиражираните певици здравата е хлътнала по него. Това се разбрало и от участията й, на които пайнерката буквално сияела от щастие.

Припомняме, че с предишното си гадже Преслава изживя експлозивна връзка. Милионерът се оказа болезнен ревнивец, който продължава да преследва любимата си и не се отказва. Двамата бяха заедно повече от година и дори заживяха под един покрив. Но се разделиха заради болезнената ревност на богаташа и купоните със знойни красавици, които Бирмата обича да устройва до зори. След това той и Преслава опитваха на няколко пъти отново да се съберат.

При един от опитите им за сдобряване, в който главно действащо лице стана Азис, двамата трябваше да пътуват заедно до Дубай. Но на летището като куче и коте двамата пак ес скараха и Преслава замина за арабската дестинация само с приятелите си, а Бирмата отпраши за Лондон. Там той купонясва със стара компания и бивше гадже. Преди това двойката отново се скара при едно от участията на фолкаджийката в морска дискотека.

При този скандал Преслава запрати в лицето на Жоро Бирмата чаша и му сцепи веждата. Само бързата намеса на бодигардовете ги спасиха от по-тежки наранявания. Наскоро, на афтърпартито на Планета ТВ звездите купонясваха и поливаха наградите си. Топ певеца Фики Стораро и „Певицата на годината” танцуваха и се целуваха на сцената.

Това вбеси Бирмата, който видя как младия певец се натиска с любимата му и предизвика отново страшно меле.Това преля чашата на търпението й и Преслава се зарече повече да не се връща към Малката Бирма. Но все още не разкрива кой е новия, в когото явно гласовитката е хлътнала до уши.