Гаврата с Мишел Обама взриви света и коства работата на зевзека!

Телевизионен водещ си загуби работата заради Мишел Обама. Причината е заради грозна подигравка, която неразумния журналист отправил към първата дама на САЩ.

Водещият от Венецуела Роднер Фигероа сравнил Мишел Обама като героиня от култовата сага „Планетата на маймуните”. Той бил водещ на испаноезична телевизия в САЩ. В предаване на живо телевизионера проследил стила на обличане на съпругата на президента на Америка през годините и това му дало повод да я сравни с една от главните героини, която е маймуна.

[caption id="attachment_439884" align="alignright" width="300"]Мишел Обама Мишел Обама бе сравнена с маймуна, медиите гръмнаха[/caption]

Роднер Фигероа е на 42 години и води предаване в испаноезичната телевизия на САЩ „Ел Гордо и Ла Флака”. Веднага след гафа шефовете на телевизия Юнивижън му показали вратата и водещия останал без работа.

След гафа, само едно денонощие е след него ръководството на една от най-голямата испаноезична телевизия каза, че думите на телевизионния водещ по никакъв начин не отразява ценностите или възгледите на телевизията, в която работи. И Роднер Фигероа бе уволнен. Това се случило, въпреки че през 2014 година венецуелеца спечели награда „Еми”.

Припомняме, че първата лейди на САЩ преди това оглави класацията на елитно списание в Америка като най-стилната дама. Класацията включва известни певици, манекенки, актриси и други хайлайф ВИП персони. Модните спецове са харесали Мишел Обама заради предпочитаните от нея демократични марки дрехи, които й стоят много ефектно.

В този списък Мадона изненадващо е заела десето място. Обяснението, че кралицата на попа е на тази позиция заради залитането на певицата към удивителни тоалети, с които тя се облича на официални приеми и партита.