Ето как красивата Мила Йовович пази фигурата си!

Мила Йовович внимава много да не напълнява. 39-годишната актриса ще дари съпруга си режисьора Пол Андерсън с втора дъщеря. Тя запазва стройната си фигура, защото ще й се наложи да влезе бързо във форма и да се върне отново на работа. Актрисата разкрива, че за да запази слабата си фигура, дори и бременна, изминава на ден по десетина километра. Именно в движението тя намира начин да съхрани стройността си и да се чувства в кондиция.

[caption id="attachment_439880" align="alignright" width="300"]Мила Йовович Мила Йовович е перфектна и като бременна[/caption]

Мила си мисли, че ако това не го прави, това означава да тежи най-малко с още десет килограма отгоре. До този момент актрисата е заковала до пределните 83 килограма. Първата й дъщеря е на девет години. Тя се нарича Ева Габо Андерсън и звездата се стреми да я възпитава правилно.

През август актрисата се връща на снимачната площадка и започва снимки по филма „Заразно зло” и затова трябва да влезе напълно във форма. Поради тази причина тя набляга на това да се храни здравословно, като избягва всякаква готова или бърза храна. Актрисата разкрива, че сама готви и това помага не само на нея, но и на нероденото й бебе.

Припомняме, че Мила Йовович и 49-годишния й съпруг се запознават за първи път на снимачната площадка за първия сезон на „Заразно зло” през 2002 година. Година по-късно вече са годеници, след което се разделят за кратко. През 2007 година актрисата ражда първото си дете от режисьора и две години по-късно се казват заветното „да”. Мила обясни в социалната мрежа, че заради втората си бременност е замразила снимките си по известния филм. Причината е, че в него има много сцени с каскада, сложни номера, силни физически упражнения и заради това тя е отложила снимките за времето, след като роди втората си дъщеря.