Бившият вратар на ЦСКА Иван Караджов крие бебе от мимолетна авантюраИван Караджов се раздели с годеницата си заради аферата

Иван Караджов крие дете от любовница! Скандалният бивш вратар на ЦСКА има дъщеричка на две годинки, плод на мимолетната си авантюра с моделката Славина Томева. И то по времето, когато беше сгоден и щеше да се жени за ученическата си любима Огняна.

[caption id="attachment_439853" align="alignleft" width="300"]Иван Караджов с Огняна (вляво) и Славина Иван Караджов с Огняна (вляво) и Славина[/caption]

Точно когато всички очакваха да чуят сватбените камбани обаче футболистът залитнал по Славина и двамата започнали да се срещат тайно зад гърба на нищо неподозиращата Огняна. По онова време моделката също имала сериозен приятел, но това не й пречело да си ляга и с Караджов. Двамата обаче не се оказали особено предпазливи и белята станала. Славина забременяла, а предадената Огняна така и не могла да прости измяната на бъдещия си съпруг и му посочила вратата.

Връзката между любовниците обаче не просъществувала, въпреки бременността на моделката. Двамата се разделили след само шест месеца заедно, най-вече заради характера на плейбой на Иван Караджов. Заради което и родителите на Славина изобщо не искали и да чуят за него.

Въпреки раздялата с майката на дъщеричката си Ивайла обаче, вратарят се оказал баща за пример. Караджов буквално бил влюбен в малката и използвал всеки свободен момент, за да е с нея. Момиченцето пък е взело огромната си усмивка от него, категорични са техни близки, научиха от Hotarena.net.

В момента вратарят живее заедно с трета жена, на име Десислава. Предадената Огняна пък се радва на щастливо семейство и дете от съпруга си и не ще и да чуе за футболиста.