Иван и Андрей успяха да прецакат Любо Нейков за ново шоуИван и Андрей ще правят ново шоу, на мястото на Сървайвър

Иван и Андрей успяха да прецакат Любо Нейков и компания. Двамата опосуми, които се завърнаха в бТВ след години скитане по други медии, са успели да убедят ръководството на медията да се откажат от нов сезон на Сървайвър, тъй като шоуто не било интересно за зрителите, а за сметка на това да пуснат нова риалити програма - Фермата.

[caption id="attachment_439850" align="alignleft" width="300"]Иван и Андрей успяха да прецакат Любо Нейков Иван и Андрей успяха да прецакат Любо Нейков[/caption]

Не е нужно да обясняваме, че Фермата е техен проект, докато правата на Сървайвър се държаха от Любо Нейков и съдружникът му Евтим Милошев. Така след няколко сезона на екран, Сървайвър вече няма да се гледа в родния ефир, издадоха от бТВ. Новината дошла като шок на Нейков и компанията му, които очаквали да приберат близо още един милион лева, за да финансират приключенското риалити. Вместо това парите ще отидат при Иван и Андрей, научиха от Агенция ПИК.

Новото им шоу ще стартира през есента, а от телевизията обясняват мотивите за решението си с ниския рейтинг на последния сезон на Сървайвър и липсата на особен зрителски интерес към шоуто. В същото време Фермата обещавало да е много по-интересно, най-малкото защото участниците в него ще са звезди.

Решението на медията обаче не се отразява никак добре на Любо Нейков и Евтим Милошев. Двамата от доста време са в немилост пред шефовете на телевизията заради стремително падащия рейтинг на Комиците и проваления последен сезон на Сървайвър. Единствено "Столичани в повече" все още успява да привлече някакви зрители пред екрана. "Ако не е то, направо са фалирали", коментират хора от бТВ.