Слави Трифонов едва не изгубил живота си в катастрофа

По време на кастинга за подгряваща група на „Ку-ку бенд” за грандиозния концерт, който ще се състои следващия месец в зала „Арена Армеец”, Слави Трифонов направи разтърсващо признание.

Шоуменът разкри, че е видял смъртта в очите по време на пътуването си към родния Плевен. Повод за разтърсващото му признание стана изпълнението на една от групите, които се явиха на прослушването и изсвириха песни на известната група „Red Hot Chili Peppers”. Както коментираше с Евгени Димитров – Маестрото стила на кандидатите, Слави Трифонов изведнъж изпита желание да разкаже за случката и как се е разминал със смъртта като по чудо.

[caption id="attachment_439844" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов едва не изгубил живота си в катастрофа Слави Трифонов едва не изгубил живота си в катастрофа[/caption]

Той разкри, че инцидентът, който все още го кара да изтръпва се е случил на Луковит, където движението става еднопосочно – това за Плевен минава през града, а за София – от другата страна. Слави Трифонов сподели, че е пътувал за родния си Плевен, когато е тръгнал да изпреварва бял бус от негово дясно в момента, в който движението става двупосочно. Изпреварил буса, заслушан в песента на групата, когато изведнъж срещу него излязъл ТИР, който в момента, в който го видял набил такива спирачки, че отстрани гумите му започнали да пушат като екшън-каскада от холивудска лента.

Слави Трифонов също набил спирачки и е благодарен, че тези, които се падали отдясно на него, се оказали много „светнати” шофьори. Този водач, който бил зад волана на бялото водило набил спирачки, а този пред него настъпил газта и Слави Трифонов тръгнал да влиза в направеното му място. Колата отново се завъртяла и той пак щял да го удари, но имало тракшън контрол. Като по чудо шоуменът успял да се размине от удара за секунди и буквално на косъм успял да се „наниже” в направеното му място.

Слави Трифонов признава, че наистина се е разминал на косъм. За да се успокои след случката, шоуменът спрял на първата бензиностанция и изпушил няколко цигари преди отново да седне зад волана. В заключение той заяви, че цялата случка е била много шантава и така е запомнил песните на „Red Hot Chili Peppers”, пише pik.bg.